Het klantencontactsysteem Caremail voor dealerbedrijven kan vanaf nu gekoppeld worden met het Indi-systeem. Hierdoor worden de gegevens in het Inmotiv-systeem van klanten en voertuigen via Indi automatisch opgeschoond en in het DMS-systeem van de dealer teruggeplaatst.

Voorzitter Martin Huisman van het Indi-platform: “Kosten besparen en efficiency realiseren is één van de speerpunten van onze vereniging. Het contract en de technische verbinding met Caremail sluit dus prima aan bij onze doelstelling. Dit contract is overigens niet exclusief. Ook andere partijen die dealerdata beheren kunnen zich aanmelden. Uiteraard hebben wij juridisch en systeemtechnisch strenge voorwaarden zodat de dealer gewaarborgd is van de veiligheid van de data.”

Ons land telt inmiddels ruim 1.250 gebruikers van Caremail. Indi heeft bijna 200 aansluitingen en is een vereniging (RAI Vereniging afdeling Auto’s en Bovag Autodealers) die een contract heeft met het RDC Datacentrum voor het verzorgen van het Indi-platform.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties