Nieuw Automotivecentrum in Dordrecht

Het Da Vinci College en Innovam gaan samen op het bestaande Leerpark in Dordrecht het Automotivecentrum opzetten. Het combineren van productiemiddelen en kennis moet leiden tot een hoger kennisniveau en tot een betere integratie van de medewerker van de toekomst. Het nieuwe centrum zal met ingang van augustus 2012 operationeel zijn.

In dit moderne opleidingscentrum zullen alle automotive-opleidingen van Da Vinci College, de trainingen van Innovam, de examens van IBKI en het Onderwijsleerbedrijf worden ondergebracht.
Het Da Vinci College zal in het nieuwe opleidingscentrum de opleidingen van BOL en BBL studenten motorvoertuigtechniek uitvoeren. Innovam verzorgt trainingen en examinering op het gebied van Airco, APK, Hybridetechniek, WRM (rijscholen) en de Regionale Praktijk Trainingen (RPT). Samen runnen Innovam en Da Vinci College het Onderwijs Leerbedrijf (OLB) en informeren zij studenten, dealers en burgers over beroepen, arbeidsmarkt en mobiliteit.

Innovam melde recent nog in naar nieuwste rapport Monitor Onderwijs en Arbeidsmarkt Mobiliteitsbranche, dat het aantal werknemers in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche sinds 2008 gedaald is met 4,5 procent. Ook opende de opleider op 10 mei 2011 haar nieuwe trainingslocatie in Heerlen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *