Het Da Vinci College en Innovam gaan samen op het bestaande Leerpark in Dordrecht het Automotivecentrum opzetten. Het combineren van productiemiddelen en kennis moet leiden tot een hoger kennisniveau en tot een betere integratie van de medewerker van de toekomst. Het nieuwe centrum zal met ingang van augustus 2012 operationeel zijn.

In dit moderne opleidingscentrum zullen alle automotive-opleidingen van Da Vinci College, de trainingen van Innovam, de examens van IBKI en het Onderwijsleerbedrijf worden ondergebracht.
Het Da Vinci College zal in het nieuwe opleidingscentrum de opleidingen van BOL en BBL studenten motorvoertuigtechniek uitvoeren. Innovam verzorgt trainingen en examinering op het gebied van Airco, APK, Hybridetechniek, WRM (rijscholen) en de Regionale Praktijk Trainingen (RPT). Samen runnen Innovam en Da Vinci College het Onderwijs Leerbedrijf (OLB) en informeren zij studenten, dealers en burgers over beroepen, arbeidsmarkt en mobiliteit.

Innovam melde recent nog in naar nieuwste rapport Monitor Onderwijs en Arbeidsmarkt Mobiliteitsbranche, dat het aantal werknemers in de motorvoertuigen- en tweewielerbranche sinds 2008 gedaald is met 4,5 procent. Ook opende de opleider op 10 mei 2011 haar nieuwe trainingslocatie in Heerlen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties