Nieuw onderhoudsprogramma oudere Fords

Ford heeft sinds deze maand een nieuw onderhoudsproduct gelanceerd voor modellen van vijf jaar en ouder. Bij de Ford Service Pitstop wordt door de dealer uitsluitend gebruik gemaakt van originele onderdelen.

Daarnaast wordt de auto op 45 punten geïnspecteerd, wordt de olie ververst en het filter vernieuwd en krijgt ook de carrosserie een controle. De adviesprijs voor de Ford Service Pitstop is voor alle modellen gelijk en kost 125 euro.

“Met deze service wordt ook de aanzienlijke carrosseriegarantie voor de klant gewaarborgd”, zegt Stefan Geels, manager klantenservice van Ford Nederland. “Ook kan de Ford Service Pitstop worden gecombineerd met de APK, omdat de inspectie op 45 punten in grote lijnen overeenkomt met de APK-inspectie. Wel zijn er dan de gebruikelijke extra kosten voor bijvoorbeeld het APK-afmelden.”

In Nederland rijden op dit moment 411.000 Fords rond die ouder dan vier jaar zijn.

Opel startte onlangs een programma voor modellen ouder dan tien jaar. Zij krijgen via de Opel 10 Plus Service op de totale factuur een korting van twintig procent. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *