Nieuw pand voor Haynespro

Haynespro, Europees marktleider op het gebied van online technische informatie voor de automotive aftermarket, verhuist naar de Flankement 6 in Leusden. De verhuizing is het gevolg van de succesvolle groeistrategie van het bedrijf in de afgelopen twee jaar.

Het nieuwe onderkomen biedt meer en flexibeler mogelijkheden om met projectteams in te spelen op specifieke klantbehoeften. HaynesPro International heeft naast Nederland ook kantoren in Italië, Spanje, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië.

“De verhuizing naar Leusden onderstreept dat onze strategie werkt”, zegt Peter van der Galiën, Director International Marketing & Sales bij Haynespro. “Wij zetten ons al jaren in om samen met onderdelendistributeurs de onafhankelijke professionele garagebedrijven van accurate technische informatie te voorzien. Hiermee kunnen die op een effectieve manier reparatie en onderhoud aan personenauto’s, commerciële voertuigen en trucks uitvoeren. Door de uitbreiding van onze teams zijn we in staat nog beter in te spelen op klantspecifieke behoeften op het gebied van automotive informatie.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.