Nieuw: schadeplatform Apollo

Autoschade Herstel Groep implementeert een nieuw platform voor schadeafhandeling, genaamd Apollo. IT-bedrijf Virtual Sciences gaat het systeem leveren. Apollo is bedoeld voor procesoptimalisatie en het genereren van managementinformatie, waarmee binnen het schadeherstelbedrijf een betere schadelastbeheersing en kostenbesparing doorgevoerd kan worden.

De prestaties van Autoschade Herstel Groep worden aan opdrachtgevers aantoonbaar gemaakt via het schademanagementplatform 4Sure, onderdeel van Apollo. Daarbij krijgen de vestigingen realtime informatie, ter verbetering van de eigen bedrijfsvoering. Er wordt ook gewerkt met een centraal datasysteem met een optimale verbinding met alle automatiseringssystemen in de schadeherstelbranche.
Het platform gaat binnenkort als pilot draaien en het complete systeem is naar verwachting tweede helft van dit jaar operationeel.

Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep: “We hebben gekozen voor een hybride oplossing waarbij ieder, door de keten gehomologeerd, backofficepakket aangesloten kan worden. Dit is erg laagdrempelig voor bestaande maar ook voor nieuwe vestigingen. We maken gebruik van bestaande componenten die op het schap liggen bij Virtual Sciences.”

Ook geeft de groep vanaf 15 mei niet vier maar zeven jaar garantie op haar schadeherstelwerk. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *