Glasgarage heeft vanaf mei dit jaar 110 vestigingen. Over enkele weken wordt in Tilburg Zuid een nieuwe locatie geopend door Emiel Baans, ondernemer en wereldkampioen autoglashersteller. Het huidige pand aan de Ringbaan Oost wordt momenteel omgebouwd tot Glasgarage.

Baans: “Omdat Glasgarage inmiddels met de meeste verzekeraars samenwerkingsafspraken heeft gemaakt en door het grote aantal vestigingen, wordt het glasbedrijf steeds bekender. Onder de vlag van Glasgarage kan ik mijn bestaande klanten nog beter van dienst zijn en zullen meer mensen profijt hebben van producten en service van hoog niveau.”

Een doelstelling van Glasgarage is het creëren van een landelijk netwerk. “Dat is waar wij ons voor inzetten, overal een vestiging dichtbij”, aldus commercieel directeur Leo Smid. “Automobilisten met ruitschade hoeven dan niet ver te rijden voor reparatie of vervanging. Bovendien beschikken wij over meer dan zeventig mobiele units, om klanten ook ter plekke van dienst te zijn.”

Emiel Baans won in 2010 de finale van The International Master Fitter Competition in Duitsland. Glasgarage beschikt over de kwaliteitslabels van VOC, Focwa en Glasgarant en wil nog dit jaar de 120ste vestiging openen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties