Nieuw universeel trucknetwerk

Group Auto Nederland heeft inmiddels, door het selecteren en aanstellen van Toptruck bedrijven, het eerste universele truck- en trailernetwerk gevormd. Met direct al 34 werkplaatsen is meteen het grootste universele aftersalesnetwerk in dit segment in Nederland.

Op korte termijn worden daar nog een aantal bedrijven aan toegevoegd, waarmee het een zeer krachtig alternatief  wil vormen voor truck- en traileronderhoud, zo meldt directeur Freek Blekxtoon van Group Auto.
Techniek, marketing en het betrouwbare Europese netwerk voor 24-uurs pechservice, vormen Toptrucks reactie op behoefte in de markt. De Toptruck S.O.S. pechservice behandelt pechmeldingen van alle merken trucks en trailers en de tarieven van Toptruck S.O.S. worden continu beoordeelt zodat gestrande chauffeurs een eerlijk tarief berekend wordt. Toptruck biedt Europese pechservice -inclusief bandenservice – via  ruim vijfhonderd Toptruck-bedrijven in twaalf landen.

Toptruck is een Europese werkplaatsformule van samenwerkingsverband GroupAuto (omzet ruim € 5,0 mrd) en wordt in Nederland uitgerold door haar netwerk van grossiers, waaronder Mevo Oss, Huva Eersel, TP Veghel en Wijlhuizen (zeven vestigingen).  Eric Hoet, formulemanager Toptruck: “nadat wij eind vorig jaar ons truck- en trailergrossiersnetwerk hebben gecompleteerd door de komst van marktleider Wijlhuizen konden wij gezamenlijk snel Toptruck bedrijven gaan selecteren en aanstellen. Door een directe samenwerking met technische truckspecialisten binnen het netwerk zoals De Jong Amsterdam/Leiden, Revon Hillegom, Diesel Büchli en vele andere specialisten zetten wij hoog in op voertuigdiagnose. TopTruck verzorgt voor haar leden ondermeer opleidingen, technische data en diagnose support en wordt daarin ondersteund door de eerstemontage fabrikanten.”

Bij het Nederlandse kantoor van Group Auto werken inmiddels al  elf mensen. Freek Blekxtoon verwacht op korte termijn meer spraakmakend nieuws rondom Toptruck. Deze week is Toptruck ook aanwezig op de Carrosserie Vakdagen in Gorinchem.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.