Nieuwe API-vestiging in Tiel

Doyen Auto Nederland heeft haar netwerk van API-leden per 1 september verder uitgebreid met Automaterialen Tiel. Dit is de tweede vestiging van bestaand lid Automaterialen Kesteren van ondernemer Cees van Dijken.

De ledensamenstelling van Auto Parts International (API) is inmiddels zeer divers te noemen, van kleine plaatselijke grossiers tot grote regionale spelers. “De persoonlijke ondersteuning van Doyen heeft als resultaat dat de klanten van de API-grossier optimaal gebruik kunnen maken van alle producten, diensten en services die de firma te bieden heeft”, aldus Patrick Diepenhorst, marketingmanager bij Doyen Auto Nederland.

Ook Automaterialen Kesteren en Tiel zijn actief met het concept Requal Erkend Reparateur van Doyen. Onlangs kreeg het bedrijf de beschikking over een speciaal gewrapte Toyota Aygo. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *