Nieuwe bestuursleden Bovag onafhankelijken

Tijdens de algemene ledenvergadering van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven zijn drie nieuwe bestuursleden benoemd. Gerard ten Buuren werd unaniem herkozen als afdelingsvoorzitter. Zijn eerste termijn liep af en het bestuur droeg hem voor om nogmaals vier jaar de leiding te nemen.

De vergadering vond ditmaal plaats op de klassiekerbeurs InterClassics in Maastricht (16 t/m 19 januari). Daar heeft de afdeling Bovag Dutch Car Restorers een stand.

Voor drie bestuursleden liep de tweede zittingstermijn af: Patrick Hommel (Hommel Autobedrijven), Ernestine Voskuilen (Auto Voskuilen) en Jenny Terpstra (Vakgarage Terpstra). Hun opvolgers zijn Caroline van Nieuwenhoven (Autobedrijf van Nieuwenhoven), Mark van Schijndel (Autobedrijf Mark van Schijndel) en Wouter van Kuilenburg (Autobedrijf van Kuilenburg). Het afdelingsbestuur wordt gecompleteerd door Tim Mangelaars (Auto en Service), Jan Lenters (Auto Combi), en Christiaan Stoker (SRT Biddinghuizen).

Foto (vlnr): Caroline van Nieuwenhoven, Wouter van Kuilenburg, Jan Lenters, Christiaan Stoker, Mark van Schijndel, Gerard ten Buuren, Tim Mangelaars, Ernestine Voskuilen, Patrick Hommel.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.