Nieuwe Bosch Car Service Pechhulp

Bosch Car Service vernieuwt de overeenkomst met hulpverlener Mondial Assistance. Dankzij een nauwere samenwerking met de hulpverlener kan Bosch Car Service, volgens eigen zeggen, een voordelige pechhulp aanbieden.

“Bosch Car Service wil zijn klanten een pechhulp aanbieden met een uitgebreide en goede service tegen een aantrekkelijke prijs. Samen met de commerciële referentiegroep zijn wij op zoek gegaan naar de beste combinatie van verzekeraar en alarmcentrale. We zijn met verschillende partijen rond de tafel gegaan en kwamen uit bij Mondial Assistance”, stelt Marieke Groeneveld, conceptmanager Robert Bosch.

De Bosch Car Service Pechhulp voert de reparaties in principe ter plekke uit, of biedt onder andere omstandigheden een sleepdienst, vervangend vervoer of overnachting aan. Daarnaast biedt Bosch Car Service ook hulp bij pech door eigen toedoen, zoals bijvoorbeeld een lege accu, lege tank of verloren sleutels. De pechhulp is beschikbaar voor iedereen die het reguliere onderhoud van de auto bij een Bosch Car Service-autobedrijf laat uitvoeren.

Leaseplan Nederland heeft Bosch Car Service onlangs als eerste premium leverancier benoemd binnen haar bestaande netwerk van voorkeursleveranciers. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.