Franchise- en schadeketen ASN Groep is op 1 juli gestart met haar eerste vestiging in Zeeland via Autoschade Service Van der Endt in Goes. Deze schadehersteller werd onlangs overgenomen door ASN Govers in Roosendaal.

Daarnaast is ook Boll Autoschade in Bunnik toegetreden en veranderd de vestiging in Boxmeer door overname van naam in ASN Fransen. ASN Van der Endt en Boll Autoschade worden tevens Quick Repair-vestigingen.

Het pand in Bunnik wordt momenteel aangepast aan de richtlijnen van de franchiseketen. Daar werken in totaal tien mensen. Bij ASN Govers waren al acht mensen fulltime actief. Daar zijn er nu in Goes nog eens vijf bij gekomen. Met de overname van schadehersteller Van der Endt begint voor Govers een nieuw hoofdstuk in de ontwikkeling van het bedrijf.

De keuze voor ASN Groep is volgens Peter Verkerk van ASN Boll een logische. “Er waren diverse raakvlakken op het gebied van visie en bedrijfsvoering. Zo kozen enkele bestaande klanten voor samenwerking met ASN Groep, waardoor aansluiting meteen al interessant werd. Bovendien paste de locatie Bunnik perfect in het streven naar landelijke dekking van de groep, dat op zijn beurt weer regionale exclusiviteit kon bieden.”

Het ASN-netwerk telt nu in totaal 66 vestigingen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties