Nieuwe branchevereniging ritregistratiesystemen

Accredis, Clifford Electronics, C-track, Fleetlogic, Micpoint, Ram Mobile Data en Tom Tom Business Solutions richten gezamenlijk de Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen (BVLR) op. Deze vereniging informeert Nederlandse ondernemingen en leaserijders over mogelijkheden voor automatische ritregistratie en gedifferentieerde kilometerheffing.

Doelstelling van de BVLR is om de transparantie op het vlak van ritregistratie en de daarmee gepaard gaande kosten te verhogen en de kilometerregistratie eenvoudiger te maken voor ondernemers en hun leaserijders. De oprichtende leden van BVLR voeren al lange tijd overleg met de Belastingdienst over een verantwoorde en gestandaardiseerde registratie. Uiteindelijk zal dit moeten leiden tot een keurmerk voor de door Belastingdienst toegestane rit- en registratiesystemen.

Johan Pot, ceo van Accredis, is de voorzitter van de nieuwe branchevereniging. Rob van Aar van Fleet Logic is penningmeester en Ed Moné van Micpoint de secretaris.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.