Nieuwe dealers Mazda regio’s Helmond en Hoorn

Het dealernetwerk van Mazda Nederland is op twee fronten gewijzigd. Oostendorp Auto is de nieuwe dealer voor Helmond en omliggende regio, terwijl Mazda Pierre nu ook in en rond Hoorn actief is.

De vestiging aan de Autoboulevard in Helmond is de derde locatie van Oostendorp Auto, dat op 3 april 2015 als Mazda-dealer van start ging in Uden en daarna een uitbreiding kende in Nijmegen. Inmiddels spreidt het werkgebied zich uit over verschillende plaatsen in Oost-Brabant, Noord-Limburg en Zuid-Gelderland. De groep bestaat uit vier Toyota-dealerbedrijven, vier Hyundai-dealerbedrijven, vijf ABS autoschadeherstelbedrijven, twee Glasgarage Autoruitspecialisten, een niet-merk gebonden leasemaatschappij, een verzekeringsbedrijf en twee autoverhuurbedrijven.

Mazda Pierre is gevestigd aan De Factorij 57 in Zwaag, niet ver van afrit 9 van de A7. Sinds 1 april is het bedrijf, dat de activiteiten van de Fakkert Groep in dezelfde regio overneemt, de nieuwe dealer voor Hoorn en omliggende regio. Op de nieuwe locatie worden nieuwe en gebruikte Mazda’s, onderhoud en schade (ABS) aangeboden. Als vestigingsmanager is Ronald Spaargaren aangesteld. ‘Hoorn’ is de tweede locatie van Autobedrijf Pierre, dat al ruim veertig jaar Mazda-dealer is en ook actief is aan de Nijverheidsstraat 8 in Heerhugowaard. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.