Nieuwe franchiseformule E-mobility

Specialist in elektrische mobiliteit Mango Mobility heeft inmiddels vijf Electric Mobility Centers in Nederland, maar bouwt nu door met shop-in-shops in autobedrijven onder dezelfde naam. Het bedrijf hanteert een hybride model, eigen winkels en winkels die worden gerund door franchisenemers.

De huidige shop-in-shops zijn gevestigd bij Auto Arena (Hardenberg), Auto Van der Burgh (Brielle, Oud-Beijerland, Maasdam en Spijkenisse) en Ford Ardea (Rotterdam Zuid). Daarnaast zijn er twee eigen winkels in Baarn en Barneveld. De shops in Oud-Beijerland, Spijkenisse en Maasdam zijn zogenaamde light shops zonder eigen gespecialiseerde Mango-verkoper en hebben een kleinere oppervlakte dan de andere vestigingen.
“Dit jaar we groeien we door naar vijftien winkels en binnen drie jaar naar 27 vestigingen”, zegt Jan Willem Wiersma, algemeen directeur van Mango.
Het netwerk van oplaadpunten groeit dagelijks mee. Bij de meeste nieuwbouwprojecten wordt meteen een oplaadinfrastructuur aangelegd.

De Electric Mobility Centres hebben een uitgebreid assortiment aan elektrische voertuigen als elektrische scooters, e-fietsen, e-auto’s en scootmobielen onder eigen label. Behalve leverancier is Mango ook importeur van de e-voertuigen. Het bedrijf heeft alle onderdelen en producten op voorraad. In geval van storing (24/7 pechservice) komt er een Mango-reparateur langs. Als het voertuig niet direct gerepareerd kan worden, wordt vervangend vervoer aangeboden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.