Nieuwe James Auto Service klaar voor de start

Het nieuwe team van James Auto Service is compleet van start gegaan in de nieuwe structuur. Denis van Altena is naast zijn rol als voorzitter van de vereniging tevens benoemd tot statutair directeur. Het nieuwe hoofdkantoor van James bevindt zich in Hilversum.

In de organisatie zijn tevens Michiel Meijer benoemd tot algemeen directeur, Marlies Pestman tot officemanager en Antoinet Alberts tot manager lease en fleet. “We zien al op korte termijn nieuwe kansen ontstaan in zowel de snelle uitbreiding van ons landelijk netwerk als de groei van de onderhoudsomzet in de zakelijke markt”, aldus Meijer.

Denis van Altena laat weten dat het nieuwe James de zakelijke markt ook in de toekomst als belangrijkste focus ziet. “Het wegvallen van de dealer en de kansen voor het universele bedrijf zorgen ervoor dat James zich sterk kan ontwikkelen en manifesteren in de particuliere en zakelijke markt.” Hiernaast gaat de garageformule zich sterk richten op de digitale mogelijkheden, zowel met websites als met mobiele applicaties.

The Alwaysbemobile Company deed in augustus afstand van de formule en richt zich nu op de verbreding van het aanbod van Profile Tyrecenter.

Lees hier een interview met Denis van Denis van Altena in Aftersales Magazine nummer negen van dit jaar over de ‘doorstart’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.