Nieuwe locatie Fuchs Service Equipment

Met een open huis voor ruim honderd relaties heeft Fuchs Service Equipment vandaag in Veenendaal zijn nieuwe bedrijfslocatie officieel in gebruik genomen. De grotere ruimte (650 vierkante meter vloeroppervlak) is nodig vanwege de sterke groei van de onderneming.

Eigenaar Bas Suurenbroek begon in april 2014 voor zichzelf, op basis van eerdere, ruime ervaring in automotive equipment. Zijn bedrijf importeert, distribueert, installeert en onderhoudt de merken Hunter Engineering, Nussbaum en Fuchs Hydraulic.

Het pand op bedrijventerrein De Batterijen werd per 1 januari betrokken en biedt plaats aan onder meer een showroom, kantoor en 120 palletplaatsen voor de fastmovers. Suurenbroek zegt dat de drie merken die hij voert elkaar goed aanvullen op het gebied van heffen, balanceren, uitlijnen en (de)monteren. “Ons programma is compleet. We stappen niet ook nog in emissie en remmenbanken. Voor ons geen supermarktmodel.”

Fuchs Service Equipment heeft met ingang van 1 maart acht monteurs in vaste dienst voor de buitendienst. “Wij zijn vooral een technisch bedrijf. Ook onze commerciële mensen hebben een gereedschapskist bij zich, om bij klanten eventuele storingen te verhelpen.” Overigens kende het open huis niet alleen Nederlandse genodigden. Aanwezig vanuit Duitsland namens Fuchs waren de directeuren Uwe Lörsch en Thomas Kemmer. Het Amerikaanse Hunter werd vertegenwoordigd door Wes Wingo (vice-president international), het Duitse Nussbaum door algemeen directeur Steffen Nussbaum.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *