Nieuwe marketingmanager Metalak

Michaël Melchior is de nieuwe marketingmanager voor Metalak Benelux. In deze functie zal hij de recent gelanceerde positionering van Metalak als Partner in Proces verder verstevigen, onder andere door het verder uitrollen van Metalak Business Support.

Met deze tool haalt Metalak meer winst uit het schadeherstelbedrijf door processen te optimaliseren. Daarnaast zal de nieuwe manager zich bezighouden met de implementatie van de strategie voor e-business.
Hij bekleedde ruim tien jaar verschillende sales- en marketingfuncties bij onder andere J&T Autolease en GE Fleet Services.

“Na een carrière in de autoleasebranche was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging met een sterkere focus op marketing en e-business. Het enthousiasme van Bas van de Ven, de professionaliteit van de gehele organisatie en de sterke positie in de Nederlandse en Belgische markt, hebben mij naar deze rol binnen Metalak gebracht”, aldus Melchior.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.