Nieuwe organisatie Pirelli Truck Benelux

Pirelli Tyres Benelux heeft de organisatiestructuur voor de afdeling truckbanden aangepast aan de eisen van de veranderende markt. De truckbandenorganisatie is vanaf nu geïntegreerd in de Pirelli truckafdeling voor centraal Europa.

“De nieuwe structuur maakt het ons mogelijk om beter te voldoen aan de vragen, behoeftes van klanten sneller in te vullen en ze te informeren over bijvoorbeeld onze nieuwe premium banden. Diensten voor wagenparkbeheerders, zoals de Europese pechservice CQ24, truckbandenvernieuwing via Novatec en de fleetmanagementoplossing Cyber Fleet, worden nu centraal gepromoot”, zegt Robin Verheijen van Pirelli.

De nieuwe organisatiestructuur voor de Benelux wordt ook aangepast. Hans Bakker gaat de verkoop doen voor Nederland en Jos Verhaegen voor België. Beiden worden ondersteund door Sascha Kemper, die verantwoordelijk is voor Noord Duitsland, de Benelux en Europese OE. De marketingactiviteiten worden gecoördineerd door Alain Versace van de afdeling Marketing Centraal Europa). Kemper en Versace rapporteren beide aan Manfred Zoni, die eindverantwoordelijk is voor de verkoop en marketing in centraal Europa.

“Pirelli is ervan overtuigd dat het nu gepresenteerde team de kennis en ervaring heeft om bestaande klanten te bedienen en nieuwe klanten aan zich te binden in deze economisch uitdagende periode.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1846 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *