Nieuwe ringslagsleutel voorkomt handletsel

Collé Rental & Sales met vestigingen in Nederland, Duitsland en België voegt de gepatenteerde Safewrench ringslagsleutel toe aan haar huur- en verkoopassortiment. De Safewrench ringslagsleutel is ontworpen om het risico op handletsel uit te bannen.

De hamerslagen op de traditionele ringslagsleutel (die met de hand wordt vastgehouden) verhogen de kans op handletsel of wegspringende ringslagsleutels. De Safewrench ringslagsleutel fixeert zichzelf waardoor de sleutel op zijn plek blijft en er met de handen vrij gewerkt kan worden.

Ringslagsleutels zijn een standaard gereedschap welke overwegend gebruikt worden in de zware industrie om bouten en moeren te lossen of te fixeren. De gepatenteerde ringslagsleutel fixeert zichzelf dankzij twee of drie veerringen. Hiermee heeft de Safewrench ringslagsleutel de voordelen dat deze niet weg kan springen, de sleutel boven het hoofd gebruikt kan worden en dat er met meer kracht geslagen kan worden. Het gebruik van de Safewrench leidt daardoor tot een uitbanning van het risico op handletsel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.