A van Tilburg Truck- en Trailer service uit Roosendaal, Breda en Moerdijk heeft een onderhoudscontract afgesloten met BAS Logistics en Hereijgers Transport. Dit contract omvat circa 200 eenheden.

Fleetmanagement, beschikbaarheid van het wagenpark, lage operationele kosten en een perfecte uitstraling van het wagenpark staan hierin centraal. Het Fleetmanagement wordt gerealiseerd middels het door AVT ontworpen, web gebaseerde Fleetcare systeem. In combinatie met preventief onderhoud komen BAS Logistics en Hereijgers Transport niet voor verrassingen te staan en zijn ze in staat te communiceren en de voortgang te monitoren (www.fleetcare.nl).

De overeenkomst omvat naast alle technische aspecten (werkzaamheden, onderdelen, APK, 24/24 Europa service) tevens de speciale beurten die ervoor zorgen dat naast de technische staat van het voertuig de bovenbouw en uitstraling te allen tijde voldoen aan de strenge eisen van de BAS Group met betrekking tot waterdichtheid, functionaliteit en uitstraling.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties