Nieuwe tablet Panasonic voor autodiagnose

Panasonic heeft vanaf november dit jaar de nieuwe tablet CF-D1 beschikbaar voor diagnose van motoren, auto’s, trucks en machines. Het apparaat werkt op Windows 7 en is zowel in de werkplaats te gebruiken als op buitenlocaties.

De CF-D1 heeft een lange levensduur van de accu en een groot scherm – te bedienen met vinger, handschoen of pen – dat zowel bij fel zonlicht, als bij het licht van de werkplaats goed leesbaar is. Daarnaast bezit het apparaat een krachtige Intel Core i5 processor en kan de Toughbook tegen water en stof of vallen van negentig centimeter hoogte. Verder beschikt de alleskunner over alle vormen van draadloze en niet-draadloze communicatie, om aan te kunnen sluiten op voertuigen of machines. Webcam en camera kunnen optioneel worden ingebouwd om belangrijke situaties vast te leggen en visuele bestanden op te slaan. Beveiliging van de Toughbook en de bedrijfsdata zijn verzekerd door onder meer Kensington slot en optioneel vProTM, vingerafdruklezer en Smartcardlezer.

Russell Younghusband van Panasonic: “De Toughbook CF-D1 is tot stand gekomen in samenwerking met diverse grote autofabrikanten, zodat hij optimaal geschikt is als diagnosegereedschap.”

Bekijk hier alle specificaties van de CF-D1 >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.