Nieuwe teamleden voor Gulf

Met ingang van 1 maart zijn de brandstof- en smeerolieactiviteiten van de Enviem Holding, dat exclusief de distributie van Gulf Oil producten verzorgd, gesplitst. Was de verkoop van smeermiddelen eerst onderdeel van de brandstofdivisie (Enviem Wholesale), nu is er een aparte volledig op de verkoop en advisering van smeerolie toegespitste onderneming opgericht.

Deze is gevestigd in Harderwijk en valt onder de divisie Enviem Lubricants. Dat betekent dat het verkoopteam van manager Frank Bosmans is uitgebreid. Daarom zijn twee ervaren automotive smeeroliespecialisten aangesteld. Voor de regio Zuid Nederland, bestaande uit de provincies Limburg, Noord-Brabant, Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland is accountmanager Frank Gruiters verantwoordelijk geworden. Hij komt van Valvoline.

Voor de regio Noord, bestaande uit de provincies Noord-Holland, Friesland, Groningen, Overijssel, Drenthe en Flevoland, is Ewald Termaat als accountmanager binnengehaald.  Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij Kroon Oil, Motul en Liqui Moly. “Ik ben blij dat we deze twee smeermiddelspecialisten hebben kunnen toevoegen aan ons team. Beide nieuwe medewerkers hebben een grote ervaring met de verkoop en de advisering van smeermiddelen in de autobranche en wij zullen hun ervaring goed kunnen gebruiken”, stelt manager Frank Bosmans van Enviem Lubricants Nederland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.