Nieuwe toetredingen Glasgarant

Per 1 januari 2011 zijn Nationale Nederlanden, RVS en ING Insurance Services toegetreden tot Glasgarant. Klanten van de drie verzekeraars kunnen bij ruitschade een beroep doen op één van de ongeveer 600 aangesloten Glasgarantbedrijven.

Door de nieuwe toetredingen ontstaat een nog uitgebreider landelijk netwerk dat bestaat uit Carglass, Autotaalglas, Glasgarage, Kwik-Fit en individuele schadeherstellers. Doel is om de klanttevredenheid en kwaliteitsherstel bij ruitschade nog meer te garanderen. Klanten krijgen ook een korting op het eigen risico.
Eerder in 2010 zijn ook ABN AMRO Verzekeringen, Delta Lloyd en Ohra operationeel geworden binnen Glasgarant.

Eind december is uit de verzekeringscijfers over 2009 gebleken dat vooral de schadeherstelbedrijven via margedruk last hebben van de tariefdaling van autoschadeverzekeraars door de hevige strijd om klanten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *