Nieuwe verkoopdirecteur bij Valeo

Na acht jaar ervaring in diverse sales- en marketingfuncties binnen Valeo treedt Groenen toe tot het MT en rapporteert direct aan Menno Schönlank, algemeen directeur voor Duitsland en de Benelux. “Wat John tot een uitstekende verkoopdirecteur maakt is zijn grote ervaring met onze producten en klanten. Bovendien was John vanuit zijn recente rol als key accountmanager al bij veel klanten zeer actief betrokken”, aldus Schönlank.

Over Ruben Jakobs zegt de algemeen directeur: “Ruben heeft in een periode van vier jaar, zowel in zijn rol als marketingmanager en later als verkoopdirecteur, veel bijgedragen aan ons commerciële succes en we zien hem dan ook met spijt vertrekken.” Jakobs verving op 1 februari 2011 Jeroen Smits als verkoopdirecteur. Hij vertrok destijds als directeur naar de EMA Automobielgroep

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2683 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *