Nieuwe verkoopdirecteur bij Valeo

John Groenen wordt per 1 augustus de nieuwe verkoopdirecteur bij Valeo Service Benelux. Hij vervangt Ruben Jakobs, die na een periode van vier jaar aan de slag gaat als manager Spare Parts bij Vanderlande Industries.

Na acht jaar ervaring in diverse sales- en marketingfuncties binnen Valeo treedt Groenen toe tot het MT en rapporteert direct aan Menno Schönlank, algemeen directeur voor Duitsland en de Benelux. “Wat John tot een uitstekende verkoopdirecteur maakt is zijn grote ervaring met onze producten en klanten. Bovendien was John vanuit zijn recente rol als key accountmanager al bij veel klanten zeer actief betrokken”, aldus Schönlank.

Over Ruben Jakobs zegt de algemeen directeur: “Ruben heeft in een periode van vier jaar, zowel in zijn rol als marketingmanager en later als verkoopdirecteur, veel bijgedragen aan ons commerciële succes en we zien hem dan ook met spijt vertrekken.” Jakobs verving op 1 februari 2011 Jeroen Smits als verkoopdirecteur. Hij vertrok destijds als directeur naar de EMA Automobielgroep

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.