Nieuwe versie Racing Additive 523-15

Dankzij een herziene receptuur kan het sinds 2007 beproefde Racing Additive 523-15 van Glasurit voortaan niet alleen in blanke lakken worden toegepast, maar ook in grondvullers. De nieuwe versie van de droogversneller heeft dezelfde producteigenschappen als de voorganger en is nu voor de wereldwijde verkoop vrijgegeven.

Het speciale product voor het spuiten van afzonderlijke onderdelen en voor spot-repair verkort de droogtijden voor blanke lakken bij verticaal spuiten met minstens vijftien procent. Omdat bij verwerking in anderhalve laag geen tussentijdse uitdamptijd nodig is, wordt het proces bovendien verkort. Daarnaast biedt de hogere oppervlaktehardheid meer proceszekerheid wat de poetsbaarheid betreft.

In combinatie met de Glasurit HS grondvullers 285-555 zwart en 285-655 wit zorgt het Racing Additive zelfs voor een reductie van de droogtijd met vijftig procent.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.