Nieuwe voorzitter ECSA

Op de onlangs gehouden ECSA-bestuursvergadering is Siem Kroonenburg gekozen tot voorzitter van de overkoepelende merkspecialisten vereniging. De ECSA vertegenwoordigt op dit moment de Vetos, PCA en VSR en behartigt de belangen van de niet gebonden merkspecialist.

Het dagelijks bestuur van de ECSA bestaat nu uit Siem Kroonenburg als voorzitter namens VSR, Leo de Kort als penningmeester namens Vetos en Gerard Linden als secretaris namens PCA.
ECSA is de laatste tijd vooral actief geweest in de Brusselse lobby voor vrije technische info en testgereedschappen en heeft mede bijgedragen aan de discussie en regels zoals deze nu zijn verwoord.

De scheidende voorzitter John Jasper trekt zich niet alleen terug uit het bestuur van de ECSA, maar ook uit het bestuur van de PCA. Siem Kroonenburg gaf in zijn dankwoord richting John Jasper aan dat de gedrevenheid van hem zal worden gemist, maar dat het nieuwe bestuur er alles aan zal doen om de vaart erin te houden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *