Nieuwe webshop in diagnose-apparatuur

Op diagnosegebied is een nieuw internetinitiatief geboren. Het bedrijf Diagnoses is op Diagnoses.biz gestart met het aanbieden van professionele apparatuur, voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik.

“De systemen onderscheiden zich van de eenvoudige EOBD-lezers door een groot aantal extra functies voor alle beschikbare systemen in de auto. Denk hierbij onder andere aan airbags, instrumentenclusters, ABS, climatronic, startonderbreker en automatische transmissie. Alle testers werken met behulp van een PC of laptop en zijn originele producten”, aldus de initiatiefnemer.

Bezoekers van de site hebben bijvoorbeeld de keuze uit een alternatief voor de bekende VAG-COM (VCDS). Tevens zijn er scanners voor Opel, Jaguar, BMW, Porsche, Chrysler, Landrover en Toyota in het assortiment opgenomen. In de webshop verschijnen op een later tijdstip nog meer producten.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.