Nieuwe werkplaatsformule voor merkdealer

Quick Repair Service Benelux (QRS) opent op 1 maart 2011 de werkplaatsdeuren van haar eerste vestiging in Almere. Eind maart volgt de vestiging in Amsterdam Zuidoost, die momenteel geheel aangepast wordt. QRS streeft naar een landelijk dekkend netwerk van merkdealers die de werkplaatsformule als franchisenemer binnen hun eigen autobedrijf integreren.

"Daar ligt het grote voordeel voor de deelnemende dealers", aldus Ruud van der Jagt van Quick Repair Service. "De nieuwe werkplaatsactiviteiten van deze autobedrijven kunnen uitgevoerd worden op de eigen locatie, door al in dienst zijnde monteurs. Het zijn dus extra werkzaamheden die met een minimale investering een maximaal rendement kunnen gaan opleveren. Met de kwalitatieve pluspunten die de merkdealer te bieden heeft, vormen wij een hoogwaardig alternatief voor de fastfitters in de markt."

De formule van QRS biedt merkdealers tevens het gratis gebruik van een portal, waar via een aantal unieke marketingtools eenvoudig advertenties en mailings vervaardigd kunnen worden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.