Nog een Speedy naar AD Autobedrijf

Naast Autobedrijf Spakenburg is op 1 juni ook Bovag Autobedrijf Lingewaard overgestapt van de formule Speedy naar die van AD Autobedrijf. Het universele garagebedrijf dat sinds 2010 aan de Industriestraat in Huissen gevestigd is, gaat vanaf nu verder onder de naam AD Autobedrijf Lingewaard.

“Voor ons is en blijft persoonlijk contact met de klanten het belangrijkst”, aldus Sebastiaan Fellinga, directeur van AD Autobedrijf Lingewaard. “Wij hebben meer dan vijftien jaar ervaring in het universeel autobedrijf. Daarmee hebben we een enorme schat opgebouwd aan technische kennis zodat we klanten snel kunnen helpen.”

Fellinga koos voor aansluiting bij de internationale formule om het inkoopvoordeel en de uitgebreide garantiemogelijkheden met internationale dekking.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.