Nooteboom koopt Tyrenet-collega

Tyrenet Nooteboom heeft op 14 september de groothandelsactiviteiten overgenomen van Henze Autobanden, opererend onder de naam Henze Autobanden Groothandel. Zowel Nooteboom als Henze zijn aangesloten bij de landelijke bandengrossiersorganisatie Tyrenet. Henze gaat zich concentreren op de First Stop-retailvestigingen in Rijswijk en Den Haag.

Wim Vollebregt, bestuurder bij Henze Autobanden, is blij met deze overname. “Door margedruk en volumeafname in onze branche zagen wij dit al enige tijd terug op ons afkomen. Alleen bedrijven met een groot volume zullen overleven. Van belang was om onze groothandelsactiviteiten in zijn geheel te kunnen onderbrengen bij een professionele en sterke speler. Alle medewerkers gaan over naar Nooteboom en zullen vanuit deze organisatie de werkzaamheden voortzetten.”

Maurice Nooteboom, directeur bij Tyrenet Nooteboom, voegt daar aan toe: “Wij zijn continu op zoek naar kansen om onze positie in de bandenmarkt te verstevigen. De jarenlange samenwerking met Henze binnen Tyrenet heeft aan de basis gestaan van deze overname. Niet onbelangrijk hierbij is dat het DNA van beide bedrijven overeenkomt, de klant staat centraal in alles wat wij dagelijks doen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.