Ronden Banden wordt per 31 maart 2024 onderdeel van de Alliance Automotive Group Benelux (AAGB).

De bandengroothandel is actief in Gelderland, Overijssel en Noord-Brabant, en telt ruim vijftig werknemers en een wagenpark van achttien bedrijfsbussen. Ronden Banden levert vanuit Doetinchem, Goor en Nijmegen aan professionals zoals autobedrijven, fleetowners, transportbedrijven, loonwerkers en de industrie. 

Rob Visser, netwerkdirecteur bij AAGB laat weten: “Ronden Banden heeft enorme kennis op het gebied van personen en truck banden. Die kennis sluit heel mooi aan bij onze huidige bandenpropositie en biedt ons ook mogelijkheden voor de verkoop van truck banden. Gezamenlijk kunnen we nog betere ondersteuning bieden aan onze afnemers. We zijn ook enorm verheugd dat het geweldige team van alle Ronden vestigingen meegaat en gelooft in onze kracht en visie.”

Match

Maurice Kock, eigenaar van Ronden Banden, vult aan: “Via Tyrenet zijn we in gesprek geraakt en tot de conclusie gekomen dat AAGB en Ronden Banden een sterke match zijn. Zowel AAGB als Ronden Banden zijn de laatste jaren haar dienstenpakket aan het uitbreiden en nu komt dat alles bij elkaar. Gezamenlijk gaan we in de toekomst een zeer sterkere partner zijn voor onze klanten.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties