NSV Auto gestart in Benelux

Het van oorsprong Australische bedrijf NSV Auto is begin juni 2011 ook gestart in de Benelux met een kantoor in Utrecht. Zij verkoopt onder meer zonwering, bluetoothsystemen, parkeersensoren, massagesystemen met in de stoel geïntegreerde pneumatische luchtkussens, binnenspiegels met cameradisplay, voertuigcamera’s en multimediasystemen.

Initiatiefnemer en distributeur Jorg van Rossum van NSV Auto is geen onbekende in de branche. Hij werkt al sinds 1997 met enkele NSV-producten in Tradevision Automotive Suppliers en breidt dit nu uit naar een geheel nieuw bedrijf met het complete assortiment.

De producten die NSV verkoopt hebben een OEM-kwaliteitsniveau. “Vanuit Australië leveren we aan fabrikanten als Toyota en Honda. Als zij een specifieke wens hebben, dan ontwerpen en produceren we dat op maat in eigen huis”, aldus Van Rossum. Ook worden er interne trainingsworkshops georganiseerd voor klanten over de installatie van NSV-producten.

NSV is opgericht in 1990. In 2004 is het hoofdkantoor verhuisd naar Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten. NSV richt zich op autofabrikanten, importeurs en distributeurs en levert momenteel haar producten aan klanten in 25 landen. Het distributienetwerk loopt van Europa, Afrika, Noord-Amerika, Rusland en CIS-landen tot aan Australië.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.