Oeps, zonnebril vergeten

Zonnebrillen worden het meest vergeten na het inleveren van een lease- of huurauto. Zo blijkt uit een analyse van ALD Automotive van 5.000 ingeleverde voertuigen: bij één op de vijf ingeleverde lease- of huurauto’s worden persoonlijke bezittingen achtergelaten of vergeten.

Omdat de zonnebril vaak wordt opgeborgen in aparte compartimenten van de auto wordt deze vaak over het hoofd gezien bij het inleveren. Behalve de zonnebril worden ook parkeer- of bankpasjes (nummer 2) vaak vergeten en USB-sticks (nummer 3). Ook cd’s, leesbrillen, telefoonopladers, laadsnoeren of gereedschap wordt veelvuldig achtergelaten in ingeleverde auto’s, maar ook schoenen, trouwringen en zelfs een complete tent trof de leasemaatschappij aan.

ALD Automotive is gespecialiseerd in leasing en fleet management en behoort tot de top drie van grootste leasemaatschappijen in de wereld met 1.300.000 voertuigen en 5.000 werknemers in 41 landen. Dit jaar werd ALD gekozen tot beste leasemaatschappij van Nederland.

 

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.