Officiële opening Koskamp Arnhem

Afgelopen week opende de grossiersgroep Koskamp uit Den Ham officieel het nieuwe regiomagazijn en trainingscentrum in Arnhem. Het was al enige maanden operationeel, maar door de pandemie kon er geen echte officiële opening plaatsvinden, tot afgelopen week.

De eerste trainingen zijn gegeven en het magazijn draait ondanks alle problemen in de leveringsketen op volle toeren. Een groot aantal genodigden waren aanwezig om niet alleen de opening mee te maken, maar ook om te zien hoe de logistiek functioneert en met welke moderne werkplaatsapparatuur de trainingen en opleidingen worden verzorgd.

Bram Teun Koskamp: “Nu we de Covid-problematiek achter ons hebben gelaten kunnen we volgas geven. Natuurlijk, lang niet alle zorgen zijn weg en we zien en horen dat dagelijks in de media. Voor onze branche staan veel seinen gelukkig op groen. De werkplaatsen hebben het druk. De aftermarket en de aftersalesactiviteiten staan minder onder druk dan bijvoorbeeld de autoretail. Onze nieuwe vestiging zal alle autobedrijven die druk zijn met reparatie, onderhoud en bandenvervanging zo optimaal mogelijk ondersteunen.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1788 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.