Olie-, brandstof- en luchtfilters van Valeo

Valeo Service kwam in september met een aanvulling op haar Classic-gamma door de lijn radiateuren toe te voegen aan de startmotoren en dynamo’s. In november dit jaar volgt in Nederland ook de lijn koppelingen. Tijdens de internationale vakbeurs Equip Auto in Parijs heeft het bedrijf uit Helmond laten weten ook nog met een primeur te komen op het gebied van filters.

“Wij komen met een marktdekkend programma van olie- en brandstoffilters. Valeo levert al interieurfilters en dit is een prima aanvulling. Het filterprogramma zal in ons land begin 2012 worden gelanceerd”, legt algemeen directeur Menno Schönlank uit.

Het Classic-programma bestaat op dit moment uit 214 productvariaties, waarmee 75 procent en de gehele top twintig van het wagenpark van tien jaar en ouder gedekt wordt.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *