Onderdelen 24 uur beschikbaar

Onderdelendistributeur Free-Parts is per 1 mei verhuisd van Nieuwegein naar Zoetermeer. Tegelijkertijd introduceert het bedrijf een opmerkelijk initiatief: op werkdagen is de firma 24 uur beschikbaar voor onderdelen of afhaalservice.

Directeur Piet Verzuu: “We kregen de afgelopen jaren steeds vaker de vraag of de afhaalmogelijkheden bij ons magazijn wat ruimer konden. Als relatief kleine speler waren we al redelijk flexibel. De verhuizing naar ons nieuwe pand was een goede gelegenheid om deze stap te zetten. Van maandag zes uur tot zaterdag zes uur ’s middags zijn we 24 uur geopend voor het afhalen van onderdelen.”

Tijdgeest

“We sluiten ons aan bij een grotere logistiek dienstverlener, waar al 24 uur wordt gewerkt, waardoor de kosten relatief laag zijn. In ons prijsbeleid zal dan ook niets veranderen. De tijdgeest van vandaag staat in het teken van value for money. Dat betekent in de praktijk scherpe prijzen. Wil je je onderscheiden dan moet je een flinke stap voorwaarts doen. Wij doen dat met onze 24-uurs service.”

Per 1 mei heeft Free-Parts ook de distributie van het Wix filterprogramma voor Nederland verworven. “Daar ben ik blij mee, want het is een kwalitatief zeer breed en diep assortiment filters dat ook OE-bindingen heeft. Bovendien is deze fabrikant voor de onafhankelijke aftermarket in staat snel te reageren op productintroducties van autofabrikanten”, stelt Verzuu.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1805 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.