Ook Glasgarage a-status

Nadat eerder Autoglaz (vier vestigingen) en Kwik-Fit Glas een a-rating van Glasgarant hebben ontvangen, kan ook Glasgarage dit heugelijke nieuws melden. De benoeming op 1 juli tot a-bedrijf door Glasgarant geldt voor de totale organisatie van Glasgarage.

“We zijn erg trots dat we met deze a-status de erkenning krijgen voor ons harde werk aan kwaliteit, processen, controles en klanttevredenheid”, aldus Leo Smid, commercieel directeur van Glasgarage. “Nu we die a-status hebben verworven, blijven we werken aan het kwaliteitsniveau van werk en diensten, controleren we zelf al onze processen en producten en blijven we streven naar het vasthouden van de hoge klanttevredenheid.”

Glasgarage werkt met de kwaliteitslabels en ratings van VOC, Focwa en Glasgarant. Het netwerk telt inmiddels meer dan 110 vestigingen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.