Ook Mazda sluit aan bij Supply IT

Mazda is op 21 juni een pilot gestart met het onderdelenbestel- en -registratiesysteem Supply IT van Direct Acces en is daarmee het tiende merk dat is aangesloten. In het voorjaar van 2013 zal de proef worden geëvalueerd.

Het online bestelplatform, dat in 2009 operationeel werd, wordt op dit moment gebruikt door de vier grote Pon-merken, Opel, Renault/Dacia, Ford en Peugeot die er op basis van SLA’s onderdelen verkopen aan de schadeketens ABS en AAS. Direct Access verwacht dat er de komende maanden nog zeker twee merkenorganisaties bij zullen komen. Zo zou ook Toyota geïnteresseerd zijn.

Supply IT wordt door de importeurs betaald en schadeherstelbedrijven kunnen gratis deelnemen. Het wil ook bestelplatform Partsplan naar de kroon steken. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.