OOMT zoekt Beste Leermeester 2015

Leermeesters zijn van grote betekenis voor het opleiden van de vakmensen in de toekomst. Met de verkiezing Beste Leermeester Mobiliteit 2015 geven Bovag, FNV, CNV Vakmensen en De Unie verenigd in OOMT, erkenning aan deze inzet. De inschrijving is geopend tot 1 september dit jaar.

Marvin Raaijmakers, voorzitter van OOMT: “En niet alleen erkenning van de waardering die wij hebben voor de leermeester van nu, maar zeker ook ter inspiratie van nieuwe leermeesters in de toekomst.”

Tot 1 september 2015 kan iedereen een leermeester aanmelden. Daarna worden alle  aanmeldingen geëvalueerd en drie deelnemers genomineerd. Deze worden door een jury persoonlijk bezocht. Ook het aantal ‘likes’ op Facebook weegt voor een deel mee en daarmee de mening van supporters binnen en buiten de branche. De winnaar wordt op 5 november 2015 bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Dan wordt bekend wie het stokje overneemt van Berry Kleverwal van Autohuis Eickhof, winnaar van 2014.

OOMT voert dit jaar de verkiezing in samenwerking met Innovam uit. Met de verkiezing van de Beste Leermeester stimuleert OOMT bedrijven en leermeesters om te blijven investeren in talent. Want goede leermeesters zijn van het grootste belang voor de toekomst van onze branche.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.