Opel start 10 Plus Service

Eigenaren van Opels ouder dan tien jaar kunnen vanaf nu tegen een gereduceerd tarief gebruikmaken van de kennis en de kwaliteit van de officiële dealer. Zij krijgen via de Opel 10 Plus Service op de totale factuur een korting van twintig procent. Dit geldt zowel op onderdelen als op arbeidsloon.

Het automerk start de nieuwe dienst om het erfgoed van Opel in stand te houden en om een nieuwe doelgroep aan te boren. “Het is bekend dat eigenaren van auto’s ouder dan tien jaar voor onderhoud steeds vaker naar universele garagebedrijven gaan. Zij denken geld te besparen.” Dit komt volgens de autofabrikant doordat ze niet hoeven te betalen voor bijvoorbeeld personeel dat voortdurend wordt bijgeschoold, originele onderdelen, het gebruik van Opel-diagnose-apparatuur en het gebruik van speciaal gereedschap voor Opel-onderdelen. “Uiteindelijk zijn deze eigenaren echter duurder uit als blijkt dat reparaties niet juist of efficiënt zijn uitgevoerd. Hierdoor moeten ze weer terug naar de garage of, in een erger geval, komen ze er te laat achter, waardoor aanspraak op garantie niet meer mogelijk is.”

Als blijk van de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie en de gebruikte onderdelen, geeft Opel ondanks de twintig korting ook een garantie van twee jaar op de gebruikte Opel onderdelen.

In 2011 verkocht Opel meer dan 1,2 miljoen personenauto’s en lichte bedrijfswagens in Europa, goed voor een marktaandeel van 6,1 procent. General Motors liet vorige week weten dat het tot 1 januari 2015 sowieso geen Opel-fabrieken zal sluiten en mensen zal ontslaan. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.