Originele VAG-onderdelen online 60 procent goedkoper

De online strijd voor goedkope onderdelen lijkt losgebarsten. Hoffmancarparts.com is de volgende in de rij die onderdelen online aanbiedt. Het bedrijf claimt 65.000 OE-delen van Audi, Volkswagen, Skoda en Seat met 60 procent korting te kunnen aanbieden aan universelen.

“Onafhankelijke garagebedrijven over de hele wereld hoeven niet langer hun originele VAG-onderdelen tegen hoge prijzen te kopen bij de officiële dealers, maar kunnen voortaan via het internet tienduizenden onderdelen tegen lagere prijzen bestellen”, aldus oprichter Paul Hoffman senior. Hij slaagde erin om meer dan 65.000 overstock VAG-onderdelen in te kopen. “Eind 2013 zullen dit er meer dan 250.000 zijn.”

Hoffman heeft als doelstelling om eind 2013 de grootste reseller van originele VAG-onderdelen ter wereld te zijn. “Dit is een niet te stoppen positieve ontwikkeling die een enorme verandering in de automotive tot gevolg zal hebben. Op dit moment worden veel onderdelen vernietigd en gerecycled en dat is niet duurzaam. Elk onderdeel kan ergens ter wereld gewoon worden gebruikt. Het internet is de toekomst en biedt ongekende kansen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *