Oud Vaco-voorzitter Cees Goekoop overleden

Cees Goekoop is maandag overleden. De van oorsprong Amsterdammer was tussen 1999 en april 2009 voorzitter van Vaco, de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. Daarvoor was Goekoop van 16 augustus 1980 tot 1 januari 1999 burgemeester van Leiden.

De oud-voorzitter was al geruime tijd ziek. Zijn overlijden is dinsdagavond bekendgemaakt in een zitting van de Leidse gemeenteraad.

Ruud Spuijbroek, algemeen secretaris van Vereniging Vaco, beschouwt het als een grote eer om al die jaren met hem gewerkt te mogen hebben. “Het was een bevlogen voorzitter met een groot gevoel voor de continuïteit en strategie van de vereniging. Hij werkte altijd met veel menselijkheid en een gezonde dosis humor. Cees Goekoop was een rasbestuurder en grondlegger van de moderne en juridische inrichting en vormgeving van Vaco.”

Goekoop werd op 4 december 1933 geboren en is 77 jaar geworden.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *