Overeenkomst Glasgarage met Dekra

Glasgarage gaat gaat alle werkprocedures omtrent het vervangen van ‘intelligente’ autoruiten vastleggen en beoordelen. Het heeft daartoe een overeenkomst gesloten met Dekra. Met de overeenkomst wil het galsschadebedrijf de kwaliteit waarborgen.

Regensensoren, GPS, Head-Up displays, voetgangersdetectie, afstandmeters, rijbaansignaleringen; de voorruit van een auto bevat steeds meer high-tech hulpmiddelen voor de bestuurder. In geval van autoruitschade maakt het de reparatie een stuk complexer. Het vereist zorgvuldigheid en expertise. Onjuiste handelingen tijdens vervanging of reparatie kunnen de veiligheidssystemen ontregelen, waardoor de systemen niet nauwkeurig of helemaal niet meer werken. 

Steekproeven

Om de kwaliteit nog beter te waarborgen en voorbereid te zijn op toekomstige ontwikkelingen heeft GlasGarage het initiatief genomen om alle werkprocedures hieromtrent te laten beoordelen.

Volgens Leo Smid, commercieel directeur van Glasgarage, moet het beoordelingstraject een waarborg zijn voor kwaliteit. “Je kunt natuurlijk van alles afspreken en op papier zetten maar als je het niet controleert dan heeft het weinig zin. Met deze overeenkomst leggen we onszelf een hoge standaard op die we door middel van steekproeven zullen controleren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.