Overeenkomst Motorcheckup met VAB Fleet Services

Motorcheckup Benelux en VAB Fleet Services hebben een exclusieve overeenkomst voor België en Luxemburg gesloten waarbij VAB Fleet Services de Motorcheckup producten gaat verkopen.

Daarnaast gaat VAB de Motorcheckup producten inzetten bij de voertuiginspecties. Doel is om naast een visuele inspectie van voertuigen ook de gezondheid van de motor te testen. Hierdoor krijgt men een zeer complete inspectie. VAB gaat ook in Nederland Motorcheckup gebruiken.

Marc Nederveen is zeer verheugd met deze samenwerking. “VAB Fleet Services is een toonaangevend bedrijf in België, Luxemburg en sinds afgelopen jaar ook aktief in Nederland. De Motorcheckup producten sluiten goed aan bij de automotive activiteiten van de VAB Fleet Services. Met het netwerk en de aanwezige marktkennis bij VAB Fleet Services zie ik voldoende mogelijkheden voor een langdurige samenwerking.”

Hans Eeckman vermeldt dat VAB Fleet Services voertuiginspecties graag wil uitbreiden met Motorcheckup: “We kunnen nu ook de gezondheid van de motor testen en het toevoegen aan het inspectierapport. Hierdoor creëren we voor de klant en koper meer transparantie, meerwaarde en resulteert dit in een betere prijs bij de verkopen van een voertuig. De eerste klanten zijn er al.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.