Overname ABS Niesing

ABS Niesing in Amsterdam wordt overgenomen door Nico van Beveren, eigenaar van Van Beveren Beheer en bestuurder bij brancheorganisatie Focwa. Het in 1936 opgerichte schadeherstelbedrijf is 3.200 m² groot en repareert personenauto’s en lichte bedrijfswagens. De huidige directeuren zijn de heren Eikenaar en IJff.

Van Beveren over de overname: “Al enige tijd bestaat de ambitie om als zelfstandig ondernemer in de autoschadeherstelbranche actief te worden. Belangrijkste voorwaarde is dat het een bedrijf betreft met een uitstekende reputatie dat deel uitmaakt van een professionele organisatie, zoals ABS Autoherstel.”

ABS Autoherstel heeft nu in totaal 97 vestigingen en het hoofdkantoor in Bodegraven. Zij richt zich op leasemaatschappijen, fleetbedrijven, verzekeraars en autorijders.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.