TTA International en de Europese Fisker-distributeurs hebben recent een overeenkomst getekend, die TTA als Europese opleidingspartner aan Fisker verbindt. In mei en juni worden de Europese aftersalestrainingen voor de Fisker Karma ontwikkeld en uitgerold. De samenwerking is op 1 mei ingegaan.

TTA International verzorgt de aftersalestraining voor de Karma op basis van het zogenaamde blended learning principe, een combinatie van een online training en een klassikale opleiding. Dit biedt Fisker de mogelijkheid om de duur van het trainingsprogramma beperkt te houden en verzekert de fabrikant er daarnaast van dat alle cursisten met het gewenste basiskennisniveau, opgedaan tijdens de online training, aan de Instructor Based Training beginnen. De klassikale opleidingen zullen worden gegeven in het opleidingscentrum van TTA International in Kontich, België.

Fisker werkt in Europa met vier officiële distributeurs, met ieder de verantwoordelijkheid voor een aantal landen. Het betreft Fisker Automobile AG, GP Supercars, Nellemann Fair Drive A/S en BD Otomotive.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties