Overname Volvo Helpman door Broekhuis

De Broekhuis groep uit Harderwijk neemt vanaf 14 februari Volvo Garage Helpman in Groningen en Roden over. Enige aandeelhouder De Vries gaat dan met pensioen. De vestiging in Roden zal op termijn gesloten worden. De 54-jarige Rob Veldman, momenteel werkzaam voor Broekhuis in Assen, wordt de nieuwe vestigingsdirecteur.

Gerhard van de Pol, marketingmanager bij Broekhuis, bevestigt de uiteindelijke sluiting van de vestiging in Roden. "In lijn met de filosofie van de importeur zullen op termijn de activiteiten van Garage Helpman gecentreerd worden in Groningen. Waarschijnlijk heeft dit geen gevolgen voor het personeel. Klanten uit de omgeving van Roden kunnen dan uitwijken naar onze vestigingen in Assen en Groningen."

Garage Helpman bestaat inmiddels 87 jaar, waarvan 50 jaar als Volvo-dealer. Er werken 22 mensen. Broekhuis heeft door de overname in totaal zes Volvo-vestigingen, voert acht verschillende dealerschappen, heeft zeven schadevestigingen, maar ook een onafhankelijke leasemaatschappij behoort tot de groep, alsmede verzekeringen en financieringen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *