Vrooam heeft een nieuwe bestuur gekozen. Bram Teun Koskamp is de nieuwe voorzitter en volgt daarmee Hans de Jong van Haga Automaterialen op, die na vier jaar voorzitter te zijn geweest gaat genieten van zijn pensioen. De Jong heeft mede het veranderingsproces in gang gezet naar het ‘nieuwe’ Vrooam.

Het landelijke samenwerkingsverband van 39 automaterialengrossiers is goed voor 116 vestigingen. In het veranderingsproces de afgelopen jaren is Charlotte van Mil aangesteld als manager Vrooam om het bestuur te ondersteunen, wat zij ook voor het nieuw gekozen bestuur gaat doen.
Bram Teun Koskamp verwoordt de prioriteiten van het nieuwe bestuur: "Ik kan zonder arrogantie zeggen dat we een sterke club zijn, dat we veel voor onze klanten en leveranciers betekenen. Dat hebben we echter nooit zo uitgedragen. We willen laten zien dat Vrooam een samenwerkingsverband is waar pit in zit."

Foto van links naar rechts: Paul Vink, Ramon le Mahieu, Bram Teun Koskamp, Fedor Heijl, Lars Heuts, Jan van Remunt en Theo van der Linden. Gehurkt op de voorgrond zit Dinand van Silfhout.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties