Al jaren is Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs op woensdag het best bezocht, waarschijnlijk ook dit jaar. De beurs in Gorinchem heeft zelfs een recordaantal bezoekers binnen weten te halen. Maar liefst 1.301 meer mensen zijn op de tweede beursdag de deuren van de evenementenhal gepasseerd ten opzichte van 2010. Het totaal aantal bezoekers is nu uitgekomen op 7.436.

Deze stijgende lijn heeft zich op de eerste dag al ingezet. Gisteren wist de vakbeurs een aantal van 4.763 te halen, dat is 519 meer dan vorig jaar.
Auto Professioneel in Gorinchem heeft sowieso niet te klagen, gezien het grote aantal standhouders dit jaar. Het aantal bedrijven dat aan de beurs deelneemt ligt boven de 300. Ook hiermee is een record neergezet.

Vandaag is Auto Professioneel nog te bezoeken van 15.00 tot 22.00 uur. Daarna is het wachten tot 18 oktober, wanneer de organisatie in Hardenberg neerstrijkt. Vervolgens is van 15 tot en met 17 november Transport Venray, de vakbeurs voor de automotive- en schadeherstelbranche, bedrijfswagens, aanhangwagens, truck-, oplegger-, carrosserie- en aanverwante branches.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties